Aktuellt

52382_t.jpg

4H-föreningarna förmedlar sommarjobb åt ungdomar

I sommar förmedlar de flesta 4H-föreningarna små jobb åt ungdomar. Allt från småbarnsfamiljer till pensionärer kan få hjälp med sysslor i hemmet och på gården och samtidigt erbjuda ungdomarna ett ypperligt tillfälle att lära sig om arbetslivet. I fjol förmedlade 4H-föreningarna sammanlagt över 4600 timmar jobb.Läs mera »

Föreningarna

52427_t.jpg

Populär traktorkurs i Östnyland

På Östnylands 4H:s traktorkurs i Mickelspiltom, Lovisa fick ungdomar öva att hantera traktorer på olika sätt. Läs mera »

Artiklar

52441_t.jpg

Sommarens läckra jordgubbsrecept

Sommar är lika med jordgubbar. Att plocka solmogna jordgubbar och stoppa i munnen är ett gudomligt sommarnöje. Jordgubbar är vackra att se på, goda och söta och samtidigt är de också nyttiga.Läs mera »
Lör
30.7
00:00

RYE:s rally - Europeisk ungdomsvecka

CAFRE-Greenmount Campus Antrim, Northern Ireland
Mån
1.8
09:00
Tor
4.8
10:30

Naturaktivitetsdag

Kisakeskus

FÖR BARN

4H erbjuder Rolig och Meningsfull Fritidsverksamhet för barn. Vår VErksamhet består Av klubbar och KURser, sommarläger, lekfulla tävlingar och LÄROrika egenaktiviteter.

FÖR ungdomar

I 4H får ungdomar öva FöRETAGSAMHET och färdigheter som behövs i ARbetslivet.  På Nordiska och europeiska LÄGER och evenemang skapas nätverk för framtiden.

Kampanjer & Projekt

Bekanta dig med våra aktuella projekt såsom Matskolan - Ruokakoulu och vår gemensamma vardag - Yhteinen arkemme. Säckinsamlings kampanjen Rejäl Handling har också Startat.